.:: HALASI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS ::. Az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 (II.4.) közleménye szerint minden Helyi Akciócsoportnak (HACS) felül kell vizsgálni a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiáját (HVS), amely alapján újabb LEADER pályázatok kerülnek kiírásra 2011-ben. Erre megválasztottunk egy tervezői csoportot, de az új célterületek kijelölése az Önök igényei, javaslatai, projektötletei alapján fogalmazódnak meg.

A projektötletek benyújtására az Irányító Hatóság által rendszeresített formanyomtatványon lehetséges, amely elérhető a honlapunkon (www.kiskunokvidekeert.hu/category/hvs /Projektötletek <letölthető adatlap>/) vagy személyesen az irodában. A projektötleteket a  helyi tervezői csoport és a Helyi Akciócsoport munkaszervezete rendszerezi és dolgozza fel.


A projektötletek benyújtására legkésőbb 2011. március 4. (péntek) van lehetőségük.

 

A benyújtás módja :
- elektronikusan a titkarsag@kiskunokvidekeert.hu e-mail címre
- személyesen a Fórumokon
   2011.március 1-jén (kedden) 16.30 órakor 
   Jászszentlászlón a munkaszervezet irodájában (6133 Jászszentlászló Kossuth u.7.)
   2011. március 3-án (csütörtökön) 16.30 órakor  Kiskunhalason a Művelődési Házban
   (6400 Kiskunhalas Bokányi Dezső u.8.)
- postai úton a munkaszervezet címére (6133 Jászszentlászló Kossuth u.7.).  A postai beadás esetén 2 eredeti példányban szíveskedjenek eljuttatni hozzánk, amiből egy, a tervezői csoport által hitelesített példányt visszajuttatunk az Önök címére.

 

A projektötlet benyújtása nem von magával pályázat benyújtási kötelezettséget!
További információ:
honlapunkon: www.kiskunokvidekeert.hu
telefonon: 77/492-716
e-mailben: titkarsag@kiskunokvidekeert.hu

vissza