.:: HALASI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS ::.Segítségnyújtás a gazdáknak

A Magyar Agrárkamara által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programja keretében működtetett Gazdálkodói Információs Szolgálatának kiskunhalasi irodájában (Kiskunhalas, Szilády Áron u.5-7.) ismét lehetőség van a gazdálkodókat érintő támogatások, pályázati és hitellehetőségekkel kapcsolatosan folyamatos, térítésmentes tájékoztatás, információval történő ellátás igénybevételére.

A Gazdálkodói Információs Szolgálat keretében a tanácsadó

  •  Az ÚMVP és a Közös Agrárpolitika intézkedéseiben való részvételhez kapcsolódóan tájékoztat, tanácsot ad és segítséget nyújt
  •  Papír vagy elektronikus formában a közösségi jogszabályok, nemzeti jogszabályok, Irányító Hatóság közleményének elérését biztosítja, segít az értelmezésben, illetve papír alapon a nyomtatványokat rendelkezésre bocsátja.
  •  Elektronikus nyomtatványok kitöltésére alkalmas számítógépet és hálózati hozzáférést biztosít
  •  A nyomtatványok kitöltési útmutatóját rendelkezésre bocsátja, ügyfél általi kérésre a tartalmat ismerteti, értelmezi.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy térségünkben sok olyan gazdálkodó él, akinek nincs megfelelő műszaki infrastruktúrája és számítástechnikai ismerete ahhoz, hogy segítség nélkül önállóan boldogulni tudjanak. Fontos, hogy az információ időben eljusson hozzájuk és azokat értelmezni is tudják. A Kamarai tanácsadó a gazdákért van, szükség esetén akár a gazdálkodóhoz is kimegy, hogy segítségére lehessen.

A korábbi tanácsadó, Fekete István László utódjaként kérem, forduljon hozzám bizalommal, hogy segíteni tudjak!
Képesítéseim: -agrármérnök mezőgazdasági menedzser szakirányon /KRF/, -gazdasági agrármérnök regionális gzadaságtan szakirányon /SZIE/.

 Ne feledjen el időpontot egyeztetni a 30/298-5148-as telefonszámon, kérdéseit a vamos.zsuzsanna@agrarkamara.hu címen is felteheti.


Kollerné Vámos Zsuzsanna
ÚMVP tanácsadó

Balotaszállás, Harkakötöny,Kelebia,Kiskunhalas,
Kisszállás,Kunfehértó,Pirtó,Tompa és Zsana településeken
Magyar Agrárkamara Gazdálkodói Információs Szolgálat

 

vissza